Bericht versturen
products

400 MPa Aluminiumoxide Keramiek 3,9 G/Cm3 Goede thermische schokcorrosiebestendigheid

Basisinformatie
Place of Origin: China
Merknaam: YUBEI
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Kartons
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50PCS per maand
Gedetailleerde informatie
Corrosieweerstand: - Goed. Materiaal: Ceramisch Alumina
Flexural sterkte: 300-400 MPa Thermische Uitbreiding: 7-8 X 10^-6/K
Hardheid: 9 Mohs Dichtheid: 3.6-3.9 G/cm3
Samenpersende Sterkte: 2000-2300 MPa Chemische Weerstand: - Goed.
Hoog licht:

400 MPa aluminium-oxide keramiek

,

3.9 G/cm3 Ceramisch materiaal van aluminiumoxide

,

Corrosiebestendig aluminium-oxide keramisch materiaal


Productomschrijving

Goed bestand tegen corrosie door thermische schokken Aluminium oxide keramiek

Productbeschrijving:

Alumina-gebaseerde keramiek is een type geavanceerd keramisch materiaal gemaakt van alumina (Al2O3) met uitstekende thermische geleidbaarheid, maximale werktemperatuur, volumeweerstand en buigsterkte.

 

Met een thermische geleidbaarheid van 20-30 W/m.K. is het materiaal bekend om zijn uitstekende fysische en chemische eigenschappen, waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen.maximale werktemperatuur van 1600°C, volumeweerstand van 1014- 1015Ω.cm, en buigsterkte van 300-400 MPa.

 

Alumina keramisch materiaal is zeer bestand tegen thermische schokken en chemische aanvallen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor een verscheidenheid aan technische en industriële toepassingen.

 

Toepassingen:

Alumina Ceramic Material, een hoogwaardig aluminium-oxide materiaal, heeft een uitstekende druksterkte van 2000-2500 MPa, een goede chemische weerstand en thermische schokbestendigheid,met een temperatuur van niet meer dan 300 °C,.K. Het wordt veel gebruikt op verschillende gebieden, zoals krachtelektronica, chemische techniek, ruimtevaart, automobiel, militaire, medische en halfgeleiders.

 

De superieure sterkte en uitstekende thermische geleidbaarheid van het aluminium keramische materiaal maken het ideaal voor toepassingen die hoge temperatuurweerstand vereisen.met een breedte van niet meer dan 15 mmBovendien kan het door zijn uitstekende chemische weerstand worden gebruikt in chemische techniek, automotive en militaire toepassingen.

 

Het wordt ook gebruikt in de lucht- en ruimtevaart vanwege zijn hoge thermische schokbestendigheid en uitstekende thermische geleidbaarheid.Alumina Ceramic Material wordt gebruikt om medische implantaten en instrumenten te maken vanwege zijn hoge sterkte en uitstekende draagbaarheidIn de halfgeleiderindustrie wordt het gebruikt voor het maken van halfgeleiderwafels vanwege de hoge zuiverheid, lage thermische expansie en lage elektrische geleidbaarheid.

 

Alumina keramisch materiaal is een revolutionair materiaal voor veel industrieën vanwege zijn superieure prestaties en brede toepassingsbereik.Het is de perfecte keuze voor toepassingen die hoge temperatuur weerstand vereisen, chemische weerstand en thermische schokbestendigheid.

 

400 MPa Aluminiumoxide Keramiek 3,9 G/Cm3 Goede thermische schokcorrosiebestendigheid 0

Aanpassing:

YUBEI Aluminium keramische onderdelen

YUBEI Ceramic Factory is een professionele industriële keramische fabrikant uit China. We leveren op maat gemaakte diensten. Producten kunnen worden gemaakt volgens de specifieke tekeningen of maten van klanten.

 

Ondersteuning en diensten:

Wij bieden technische ondersteuning en service voor onze aluminium keramische onderdelen.toepassingen en probleemoplossingWe bieden ook een reeks diensten zoals maatwerkproductie, producttesting en kwaliteitsborging.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van keramisch aluminiummateriaal:

 

Keramiek behoort tot kwetsbare voorwerpen. Ze moeten worden verpakt met bubbelfolie of epe of schuim om keramische producten te beschermen.

Pakketten kunnen kartonnen, houten dozen of pallets zijn.

 

400 MPa Aluminiumoxide Keramiek 3,9 G/Cm3 Goede thermische schokcorrosiebestendigheid 1

Vragen:

V1: Wat zijn de voordelen van aluminium keramisch materiaal?
A1: Aluminium keramisch materiaal heeft uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen, zoals hoge hardheid, hoge sterkte, slijtvastheid en goede warmtegeleiding.
 
V2: Wat zijn de toepassingen van aluminium keramisch materiaal?
A2: Aluminium keramisch materiaal wordt veel gebruikt in elektronica, elektrische apparaten, automobiel, machines, chemie, metallurgie en andere industrieën.
 
V3: Wat is de grootte van het aluminium keramisch materiaal?
A3: Alumina keramisch materiaal is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, variërend van 1 mm tot 500 mm.
 
V4: Is het gebruik van aluminium keramisch materiaal gemakkelijk?
A4: Ja, aluminium keramisch materiaal is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gesneden, geboord en bewerkt.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613482897532

WhatsApp : +8613482897532