Bericht versturen
aboutus

Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd.

Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: YUBEI-KERAMIEK
Aantal werknemers: 30~50
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

   Is Ceramisch Co. van Jiangsuyubei, Ltd een professionele fabrikant die de industriële keramiek van uitstekende kwaliteit produceren. Wij hebben een volledige waaier van productiemateriaal, die ons toelaat om diverse speciale structurele keramiek voor klanten te maken.

 

Onze fabriek produceert hoofdzakelijk sommige geavanceerde technische ceramische materialen, zoals Alumina keramiek, Zirconiumdioxydekeramiek en de keramiek van het Siliciumcarbide, enz. Alle producten kunnen volgens tekeningen of steekproeven worden aangepast.

 

Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke en uitstekende prestaties, zodat kunnen zij in soorten slijtvaste, corrosiebestendige en op hoge temperatuur bestand structuurkeramiek worden gemaakt. De ceramische producten worden wijd toegepast op aardolie, de chemische industrie, nieuwe energie, machines, halfgeleiderelektronika, de medische behandelingindustrie, nationale defensie en de militaire industrie, enz.

 

Wij hangen altijd „markt aan aangezien de gids, klant als centrum“ de de dienstdoelstelling, van ganser harte alle klanten van gekwalificeerde producten en het tevredenstellen van de dienst voorziet. De welkom vrienden komen wereldwijd aan onze factoy voor begeleiding en samenwerking!!

 

China Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Ons Co. van de de Precisiekeramiek van handelsmaatschappijshanghai YUBEI, Ltd werd opgericht in 2012. Wij specialiseren ons in de zaken van de binnenlandse en de uitvoerhandel, neem in soorten industriële keramiek, met inbegrip van alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, hoofdzakelijk de keramiek van het siliciumcarbide, ceramis van het siliciumnitride, enz. in dienst

 

In 2017 werd ons de Keramiekco. van fabrieksjiangsu YUBEI, Ltd opgericht. Nu hebben wij een volledige productielijn, van groen-drukt bezeten aan het sinteren aan aanpassing, kunnen wij al deze processen onafhankelijk doen. De kwaliteit van producten kan worden gecontroleerd en worden gewaarborgd.

 

Wij hebben het vertrouwen van onze klanten wegens gekwalificeerde producten en goede dienst gewonnen. Uw alle onderzoeken zijn welkom, wat wij heeft de kans uw partners en vrienden te zijn maakt.

 

China Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

 Wij hebben een professioneel verkoopteam dat kan u aanbieden die de dienst tevredenstellen en uw vragen professioneel beantwoorden, kunt u met gemakkelijk ons communiceren en comfortabel.

 

1. 11-jaar-ervaren ceramisch bedrijf

 

2. De producten kunnen volgens tekeningen of steekproeven worden aangepast

 

3. De vragen zullen binnen 24 uren worden geantwoord

 

4. De vertrouwelijkheidsovereenkomst kan worden ondertekend om uw exemplaarrecht te beschermen

 

5. Redelijke prijs en volledige productielijnen om aan uw productiebehoeften te voldoen

 

6. Strikt QC voldoet het team om alle producten te beloven aan normen

 

7. Breekbaar-bewijspakket om de veiligheid van producten in vervoer ervoor te zorgen

 

China Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam in industriële ceramische zaken meer dan 10 jaar. Alle producten voldoen aan kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Welkom cliënten van over de hele wereld om onze website te bezoeken, en ons uw vereisten en behoeften te verzenden, zodat kunnen wij u verstrekken goede prijzen en de diensten!

China Jiangsu Yubei Ceramics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens