Bericht versturen
products

Hoge Alumina van de Compressiesterkte Ceramische die Delen voor Elektroisolatie worden verglaasd

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUBEI
Certificering: ISO9001
Min. bestelaantal: 10PCS
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Kartons
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100pcs één maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: 95% Al2O3 Kleur: Wit
Dichtheid: 3.6gcm3 Oppervlakte: Geglazuurd
Thermische Uitbreiding: 7-8 x 10-6/K Hardheid: 86HRA
Warmtegeleidingsvermogen: 20W/mK Diëlektrische Sterkte: 15*10^6V/m
Hoog licht:

Verglaasde Alumina Ceramische Delen

,

Alumina Ceramische Delen voor Elektroisolatie

,

3.6 Ceramische Alumina van gcm3 Delen


Productomschrijving

Hoge Compressiesterkte Verglaasde Alumina Ceramische Delen voor Elektroisolatie

 

Vergeleken bij traditioneel staal, plastieken, of andere non-ferromaterialen, verstrekt de moderne technische keramiek buitengewone materiële kwaliteiten en eigenschappen. De keramiek heeft hoge hardheid, slijtageweerstand, compressiesterkte, vaak elektrische weerstand, en weinig gevoeligheid voor zuren of caustisch middelen.

 

Ceramische aluminium het oxyde is het wijdst toegankelijke technische ceramisch. Wanneer een ontwerper keramiek als substituut voor huidige metaaltoepassingen overweegt of als het milieu metalen ten gevolge van bovenmatige temperatuur verbiedt, zou de elektro, chemische, of kritieke die slijtage, aluminiumoxyde, vaak als Alumina wordt bekend, eerste ceramisch moeten zijn om na te denken.

 

Velen worden technische keramiek gemaakt door poeder of deeg te drukken in ruwe vormen en hen te branden bij lage temperaturen om gevoelige „groene“ keramiek, zoals alumina of zirconiumdioxyde te creëren. Vóór de definitieve vurenopbrengsten op hoge temperatuur kan het stevige product, groene ceramisch worden machinaal bewerkt om gaten, vlakten, of andere kenmerken toe te voegen.

 

Nochtans, het vuren resulteert op hoge temperatuur in wezenlijke inkrimping, die het onmogelijk maakt om tolerantie te verzekeren beter dan een paar percenten van de gespecificeerde afmeting, zelfs met uiterst nauwgezette algoritmen.

 

De kosten van het materiaal in zijn zoals-in brand gestoken staat zijn niet bovenmatig, maar als de nauwkeurige tolerantie wordt vereist, diamant die malen en oppoetsend zijn nodig, die de kosten kan beduidend verhogen en de individuele component duurder maken dan een metaaldeel. Als de gebruikers dergelijke nauwkeurige tolerantie niet vereisen, kunnen zij een aanzienlijke hoeveelheid geld besparen.

 

Wanneer het ontwikkelen van een nieuwe toepassing voor keramiek, is het raadzaam materiële vroege deskundigen raadplegen om te bepalen welke eigenschappen gemakkelijk kunnen worden bereikt en welke vernauwend zou zijn. De gids van de ontwerper kan als middel voor ontwerpers worden gebruikt om meer over de kwaliteiten van gemeenschappelijke keramiek te leren.

 

Materiaal:  95% aan 99.7% beschikbaar

Oppervlakte:  het malen of het oppoetsen of verglaasd

Max. grootte:  diameter binnen 500mm, lengte binnen 2000mm

Ander materiaal:  zirconiumdioxyde, siliciumcarbide, ook beschikbare siliciumnutride

 

Hoge Alumina van de Compressiesterkte Ceramische die Delen voor Elektroisolatie worden verglaasd 0Hoge Alumina van de Compressiesterkte Ceramische die Delen voor Elektroisolatie worden verglaasd 1Hoge Alumina van de Compressiesterkte Ceramische die Delen voor Elektroisolatie worden verglaasd 2

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613482897532

WhatsApp : +8613482897532