Bericht versturen
products

15-20 KV/Mm Aluminiumoxide Keramiek 9 Mohs Met Goede Thermische Schockweerstand

Basisinformatie
Place of Origin: China
Merknaam: YUBEI
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Kartons
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 50PCS per maand
Gedetailleerde informatie
Hardheid: 9 Mohs Maximum Werkende Temperatuur: 1600°C
Dichtheid: 3.85g/cm3 Diëlektrische Sterkte: 15-20 KV/mm
Chemische Weerstand: - Goed. Samenpersende Sterkte: 2400 MPa
Slijtvastheid: - Goed. Volumeweerstandsvermogen: 10^14-10^15 Ω.cm
Hoog licht:

9 Mohs aluminiumoxide keramisch materiaal

,

Aluminiumkeramiek met thermische schokbestendigheid

,

20 KV/mm Aluminium-oxide keramiek


Productomschrijving

15-20 KV/mm Aluminium-oxide keramiek met een goede thermische schokbestendigheid

Productbeschrijving:

Ceramische materialen op basis van aluminium, ook wel aluminium-oxide-materialen genoemd, worden veel gebruikt in verschillende toepassingen vanwege hun uitstekende fysische en chemische eigenschappen.met een gewicht van niet meer dan 10 kg, hebben een grote flexibiliteit, uitstekende buigsterkte (200-400 MPa), hoge dichtheid (3,6-3,9 G/cm3), goede dielectrische constante (9-10), goede chemische weerstand,en een uitstekende maximale werktemperatuur (1600°C)De hoge hardheid en de uitstekende chemische weerstand maken de aluminium keramische materialen ideaal voor gebruik in hoge temperaturen en corrosieve omgevingen.met een vermogen van meer dan 50 W,Alumina keramische materialen zijn ook zeer kosteneffectief, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor vele toepassingen.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: Aluminium keramische onderdelen
  • Chemische weerstand: Goed
  • Dielectrische sterkte: 15-20 KV/mm
  • Materiaal: aluminium-oxide-materiaal, aluminium-oxide-keramiek, aluminium-oxide-keramiekmateriaal
  • Hardheid: 9 Mohs
  • Volumeweerstand: 1014- 1015Ω.cm

 

15-20 KV/Mm Aluminiumoxide Keramiek 9 Mohs Met Goede Thermische Schockweerstand 0

Toepassingen:

Alumina keramisch materiaal wordt veel gebruikt in vele industriële gebieden. Het is gemaakt van alumina-oxide keramiek, alumina-gebaseerde keramiek en alumina-gebaseerde keramiek.Alumina-keramisch materiaal heeft een uitstekende chemische weerstandDe chemische weerstand is goed, de thermische weerstand is goed, de thermische geleidbaarheid is 20-30 W/m.K.en de slijtvastheid is goedAlumina-keramisch materiaal wordt veel gebruikt in vele industriële toepassingen, zoals de vervaardiging van halfgeleiders, elektronica, elektriciteit, geneeskunde, automobiel, ruimtevaart,militaire en andere industriële gebiedenHet is een ideale keuze voor hoge temperatuur en hoge druk toepassingen.

 

Aanpassing:

YUBEI keramische fabriek maatwerk

Alumina-keramisch materiaal heeft uitstekende eigenschappen, waaronder druksterkte van 1000-1500 MPa, dielectrische sterkte van 15-20 KV/mm, dielectrische constante van 9-10 en hardheid van 9 Mohs.Het is ook bekend als aluminium-oxide materiaal dat zeer bestand is tegen slijtage.

 

Onze op maat gemaakte diensten omvatten de productie van aluminium keramisch materiaal met alle gewenste specificaties en maten.Ons ervaren team van experts kan de beste oplossingen bieden voor uw specifieke behoeftenWe hebben veel ervaring in het produceren van aluminium keramisch materiaal met superieure prestaties.

 

Alumina-keramisch materiaal is een uitstekende keuze voor industriële toepassingen die extreme duurzaamheid en slijtvastheid vereisen.Onze op maat gemaakte diensten kunnen een kosteneffectieve oplossing bieden voor uw zakelijke behoeften.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met uw aangepaste aluminium keramische materiaal service.

 

15-20 KV/Mm Aluminiumoxide Keramiek 9 Mohs Met Goede Thermische Schockweerstand 1

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en diensten voor keramisch aluminiummateriaal
 

We bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor onze producten van aluminium keramisch materiaal.Ons team van ervaren ingenieurs en verkopers zijn beschikbaar om technisch advies en begeleiding te geven over de keuze van het product, materiaalkeuze, materiaalvervaardiging en -onderzoek.

 

   Wij zijn vastbeslotenbevredigendWij streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten gekwalificeerde producten ontvangen, met een hoger niveau van prestaties en betrouwbaarheid.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van keramisch aluminiummateriaal:

 

Alumina keramische onderdelen moeten in een geschikte verpakking worden verpakt en met de productnaam en de fabrikant worden geëtiketteerd.

 

De verpakking moet voldoende bescherming bieden tegen breuk en andere schade tijdens het vervoer.Bij elke zending moet een productgegevensblad worden gevoegd..

 

Het materiaal moet worden verzonden met een geschikte vervoermethode, zoals over de weg, per spoor, door de lucht of over zee.De container moet voorzichtig worden behandeld en de zending moet worden gevolgd om te zorgen voor tijdige levering.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613482897532

WhatsApp : +8613482897532