Bericht versturen
products

Aluminiumoxide keramische plaat 3,85 g/cm3 Geavanceerde structurele keramiek

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUBEI
Certificering: ISO9001
Min. bestelaantal: 20pcs
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: karton of houten geval of palletverpakking
Levertijd: 30 het werkdagen
Levering vermogen: 100pcs één maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Alumina ceramische plaat Materiaal: 99% Al2O3
Grootte: Pas aan Dichtheid: 3.85g/cm3
Diëlektrische sterkte: 15*10^6V/m Elastische modulus: 340GPa
Hoog licht:

Aluminiumoxide keramische plaat

,

ISO9001 aluminiumoxide keramiek

,

3


Productomschrijving

Ceramisch van Structual van het aluminiumoxyde Ceramische Industriële Geavanceerde

 

Onze ceramische producten omvatten alumina, zirconiumdioxyde, hoofdzakelijk siliciumcarbide en de keramiek van het siliciumnitride. Voor alumina keramiek, kunnen wij verschillende zuiverheidsproducten van 95%Al2O3 aan 99.7%Al2O3-keramiek leveren. En voor zirconiumdioxydekeramiek, leveren wij gedeeltelijk gestabiliseerd zirconiumdioxyde, en de stabilisator is algemeen Yttria en Magnesia.

    Zowel ceramisch zijn alumina als ceramische het zirconiumdioxyde zeer belangrijke ceramische materialen in industriële keramiek. Voor is voorgekomen met uitstekende chemisch product en fysische eigenschappen, zoals hoge hardheid, weerstand met hoge weerstand, hoog worden de chemisch producten en slijtage, enz., alumina en zirconiumdioxyde de keramiek wijd toegepast in machines, elektronisch, aardolie, luchtvaart, textiel, chemisch product, enz.

 

Materiaal 99% Al2O3
Grootte Pas door tekeningen of steekproeven aan
Levertijd 30 dagen

 

99% Ceramisch Alumina

Aluminiumoxide keramische plaat 3,85 g/cm3 Geavanceerde structurele keramiek 0Aluminiumoxide keramische plaat 3,85 g/cm3 Geavanceerde structurele keramiek 1

 

FAQ:

 

1. Bent u een fabriek?

Ja, zijn wij een fabriek die industriële keramiek professinally produceren. Onze hoofdproducten zijn alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek en sic keramiek.

 

2. Wat is de grootte van het?

De producten worden altijd aangepast volgens tekeningen of steekproeven. De diameter en de hoogte binnen 500mm zijn beschikbaar.

 

3. Wat is het productieproces?

Onze producten worden gemaakt hoofdzakelijk in het koude isostatic drukken, het droge drukken en de hete techniek van het persafgietsel. De hete techniek van het persafgietsel, die aan kleine en middelgrote vorm werd gebruikt en ceramische structuur compliceerde, is een gunstige methode.

 

4. Hoe ongeveer de levering?

In het algemeen, een ceramische productie ongeveer 30 te beëindigen dagen vergt. Sommige speciale producten vergen misschien een langere tijd. Voor sommige eenvoudige producten, misschien is 10-15 dagen o.k.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613482897532

WhatsApp : +8613482897532