Bericht versturen
products

Aangepaste Isostatic Dringende Alumina Ceramische Platen 2400MPa Op hoge temperatuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUBEI
Certificering: ISO9001
Min. bestelaantal: 10PCS
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Kartons
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: 99% Al2O3 Kleur: Ivoor
Maat: Pas aan Oppervlakte: Vlot
Waterabsorptie: <0.2% Samenpersende Sterkte: 2400MPa
Hoog licht:

Isostatic Dringende Alumina Ceramische Platen

,

Aangepaste Alumina Ceramische Platen

,

2400 MPa Ceramische Alumina Platen


Productomschrijving

Aangepaste Isostatic Dringende Alumina Ceramische Platen Op hoge temperatuur

 

Het ceramische Drukken

Volgens uw componentenvereiste, is er verscheidene basis die methodes zoals de hete techniek van het persafgietsel, het droge drukken, het Isostatic drukken, enz. vormen.

Het Isostatic Drukken is het gebruik van krachtdruk van gelijk aandeel van alle richtingen. ISO-drukt wordt algemeen gebruikt om complexe identiteitskaart-configuraties te vormen door poeder rond een speld samen te persen.
Het droge Drukken gebruikt staal of carbide bewerkend dat tot een „netto of dichtbijgelegen netto“ vorm leiden. Door het hulpmiddel te vullen met poeder en éénassige druk toe te passen om het poeder samen te persen.

 

Ceramisch Vuren

om ceramische hard en dicht te maken moeten zij „worden gesinterd of“, aan hoge temperaturen voor lange perioden van tijd in gas of elektrische ovens worden in brand gestoken. De typische vurentemperaturen voor alumina bereiken 1600 °C - 1700 °C.

De keramiek krimpt ongeveer 20% tijdens het het sinteren proces. De niet-uniforme inkrimping als resultaat van norm die en processen vormen machinaal bewerken kan misvorming van ceramisch veroorzaken. Onze ervaring en kennis van ceramische verwerking staan ons toe om specifieke machinaal bewerkende en in brand stekende methodes te gebruiken deze gevolgen te helpen beperken.

 

Het ceramische malen

Het malen is de wijdst gebruikte methode van het machinaal bewerken van keramiek in de gesinterde staat. Diamond Grinding kan strakke tolerantie moeten bereiken, en de oppervlakte eindigt.

Het diamanthulpmiddel om te malen is het belangrijkste proces om aan het tekeningsvereiste te voldoen dat onze sterkte is. Ceramisch in dit stadium kan slechts met diamanten worden machinaal bewerkt, zodat kan bewerken duur zijn. Het standaardmachinewerkplaatsmateriaal kan met geplateerd of doordrongen diamant worden gewijzigd wielen, boren en geassorteerde hulpmiddelen, evenals het noodzakelijke opnieuw circuleren en filtreerde koelmiddelensystemen.

   

 

Ceramische Verpakking

Als ceramisch materiaal, Alumina is de Plaat vrij breekbaar in heel wat gevallen. Onze Alumina Keramiek wordt zorgvuldig behandeld om schade tijdens opslag en vervoer te minimaliseren. De geschikte buitendozen en de binnen beschermende materialen worden gebruikt, en de vacuümverpakking is ook bezet voor enkele delen.

 

Aangepaste Isostatic Dringende Alumina Ceramische Platen 2400MPa Op hoge temperatuur 0

Aangepaste Isostatic Dringende Alumina Ceramische Platen 2400MPa Op hoge temperatuur 1Aangepaste Isostatic Dringende Alumina Ceramische Platen 2400MPa Op hoge temperatuur 2

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613482897532

WhatsApp : +8613482897532